Regler og retningslinjer

Regler & Retningslinjer

Hvis du vil træne i Krav Maga TRØRØD, er der visse regler du skal overholde..

Hygiejne: Så som rene hænder, tøj evt. en ekstra t-shirt og selvfølgelig indendørs sko. Vi har sprit i klubben til fri afbenyttelse, så sprit evt. hænder og underarme. Måtter samt udstyr bliver rengjort efter behov af instruktørerne. Vær med til at holde klubben ren og pæn. Og smid tomme flasker og skrald ud.

Ansvar: Alt træning er på eget ansvar, og forsikres ikke af Krav Maga Trørød. Pas derfor på hinanden, og træn efter laveste fællesnævner princippet. Vi er alle forskellige, så sig selv fra hvis der er noget der overskrider dine grænser. Alle smykker ringe, ure osv. er ikke tilladt under træningen. Piercinger som er vanskelige at fjerne, kan evt. dækkes til med sportstape, for at minimere risikoen for at de hænger fast i noget.

Opførsel: Opfør dig pænt, og respekter de andre medlemmer. Vær loyal og hjælp hinanden.
God stemning giver go´ træning. 1 2 3 IKM.

Udstyr: Det er vigtigt at anskaffe sig det obligatoriske udstyr som består af tandbeskytter og skridtbeskytter. Dette er vigtigt da Krav Maga indeholder fuld kontakttræning allerede fra begyndelsen. Når du er tilmeldt klubben, skal du inden 1 mdr. anskaffe dig en Ikm-uniform, som består af en Ikm t-shirt og bukser med Ikm logo.
Er du blevet testet til din første grad “P1”, skal du anskaffe dig handsker og skinner.