Er god form nødvendig for at træne krav maga

[image_with_animation image_url=”31″ alignment=”” animation=”Fade In”]

Der bliver ofte spurgt om man ikke skal være i god form for at dyrke krav maga. Det simple svar er nej. Det udvidede svar er: I alle livets aspekter hjælper det at være i god form. Hvis du skal rejse langt i et fly, er det en fordel at have et godt blodomløb, skal du nå bussen og du er ved at komme for sent er det en fordel at være i god form. Jeg kunne fortsætte med flere lignende eksempler, så selvfølgelig er det en fordel at være i god form, men det er på ingen måde nødvendigt. Krav Maga er selvforsvar der er designet til at kunne bruges af alle uanset form, køn og alder. Det kan dog være at du kommer i form af at dyrke Krav Maga i vores klub, eller andre klubber med træning to gange om ugen for den sags skyld. Dette vil være en naturlig følgevirkning af at deltage i den faste træning, samt at deltage i forskellige workshops i vores hovedorganisation henover et år. Det kunne være du blev bidt af oplevelsen, det ved jeg at flere af mine elever er blevet henover årene i klubben.

Grundlæggeren af Krav Maga var selv aktiv indtil han blev 88 år gammel, og nej han var ikke væver som da han var ung, men erfaring og træning satte ham stadig i stand til at forsvare sig selv. Så du skal ikke lade tvivl, dårligt vejr eller andet komme i vejen for at starte til selvforsvar i vores klub.

Vi træner både teknik og fysisk træning, og vi har det skægt mens vi gør det. Kom forbi til en prøvetræning i krav maga, du vil ikke fortryde det!